Over DA Jantina

Genieten van het leven begint met goede gezondheid en een goed gevoel. Dat weten we bij DA Jantina als geen ander. Wij helpen u daarom graag om u fris, gezond en mooi te voelen. U kunt bij ons terecht voor gezondheidsproducten, parfum, cosmetica en verzorgingsproducten voor huid, haar, lichaam en gezicht. We hebben alle grote merken in het assortiment en bieden daarnaast het voordelige DA-huismerk aan. Ook zijn er DA-cadeaubonnen verkrijgbaar die u bij alle winkels kunt inleveren.

Wij vinden het belangrijk dat u iedere keer tevreden onze winkel verlaat. We staan u daarom graag bij met deskundig en persoonlijk advies. Mist u een product in onze drogisterij of parfumerie? We bestellen het graag voor u.

 

U bent van harte welkom!

Ook in onze beautysalon komt die filosofie tot uiting: het belangrijkste is dat u goed in uw vel zit. Onze medewerkers hebben veel ervaring met allerlei behandeltechnieken en maken uitsluitend gebruik van topproducten. U kunt in onze online agenda heel gemakkelijk een afspraak maken.

We heten u graag welkom in onze winkel aan de Beren 60 in de Korrewegwijk in Groningen!

 

Maak direct een afspraak

 

 

 

 

KARIN

Karin is schoonheidsspecialiste en werkt op maandag en donderdag in de salon.

MARJOLEIN

Marjolein is schoonheidsspecialiste en werkt op dinsdagmiddag, woensdag, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag in de salon.

RIANNE

Rianne is pedicure en schoonheidsspecialiste en is momenteel afwezig door zwangerschap.

LINDA

Linda is pedicure en schoonheidsspecialiste en werkt op dinsdagochtend, woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag in de salon.

LISETTE

Lisette is schoonheidsspecialiste en werkt op de zaterdagochtend in de salon.